Marian De Groof

Gezondheidscentrum ALPE

Mechelsesteenweg 494

3020 Herent

Tel: 016 22 00 53

Marian De Groof

Klinisch psychologe

 

Als klinisch psychologe en coach kan je bij mij terecht met diverse vragen en problemen, bijvoorbeeld: gevoelens van onzekerheid, problemen in relaties (partner, kinderen, familie, vrienden), gebrek aan assertiviteit, stress, twijfels bij het maken van (belangrijke) keuzes (bv. studie, job, relatie), verwerkingsproblemen, algemeen gevoel van malaise,...

 

In de begeleiding besteed ik veel aandacht aan het creeëren van een veilig kader. Zo kan jij op verhaal komen en de volle ruimte geven aan wat er in je leeft. Daarnaast kan je van mij verwachten dat ik je feedback, inzichten en werksporen aanreik. Ik werk via een methode van zelfontdekking. Aan de hand hiervan bouw je aan een sterkere verbinding met jezelf en kom je op het spoor van welk antwoord jij wil bieden op wat er zich in je leven aandient.

 

Via verdere vorming blijf ik me bijscholen. Naast mijn werk als klinisch psychologe bied ik ook coaching en workshops/cursussen aan vanuit de vormingsorganisatie PRH (www.totbloei.be). Op persoonlijk vlak bouw ik samen met mijn man aan een warme, creatieve en speelse thuis voor onze twee dochtertjes. Daarnaast houd ik van gezelligheid, de natuur, een goed boek en creatief bezig zijn.

 

 

Opleidingen en werkervaring

 

Licentiaat in de klinische psychologie (KULeuven – 2000-2005)

Opleiding tot individuele coach bij de vormingsorganisatie PRH (2010-2012)

2005-2015: wetenschappelijk medewerker aan de KULeuven (Centrum voor schoolpsychologie, LUCAS, CEGO): stage- en practicumbegeleiding, praktijkgericht onderzoek, vorming en coaching

2010-2015: begeleiding van jongeren/jongvolwassenen met diverse psychische en psychosociale problemen bij het JongerenAdviesCentrum (JAC) Leuven (vrijwillig medewerker)

2015- heden: coach en begeleider van workshops/cursussen vanuit de vormingsorganisatie PRH (zie: www.totbloei.be)

2018-heden: klinisch psychologe bij TherapeutenTeam de Poolster

 

 

Aangesloten bij

 

de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP)

de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP) (erkenningsnummer 822118587)

 

 

Contact en informatie

 

Afspraken zijn mogelijk op vrijdag tussen 13u en 17u.

Tarief: 50 euro (50 min)

Indien een afspraak niet kan doorgaan, graag 24 uur voordien telefonisch verwittigen. Anders wordt de afspraak voor de helft aangerekend.

Contactgegevens: marian.de.groof@prh.be - 0483/18 73 80