Patiënteninformatie


Vanaf 14 februari wordt ons team versterkt door dr. Jan Raes. Hij is afkomstig van Herent, kent onze praktijk en studeerde af als huisarts in het najaar van 2021.

Vanaf dan staat onze online agenda weer maximaal open.


Dr. Arno Blokken is langdurig ziek.  Wij danken hem voor zijn inzet in het afgelopen jaar.
Vanaf 1 april verwelkomen wij dr. Toon Smeets als nieuwe Huisarts In Opleiding in de praktijk.  Hij zal bij ons zijn laatste opleidingstraject tot huisarts afronden, tot en met 30 september 2023. 

Op donderdagvoormiddag vertoeft verpleegkundige Luk in onze praktijk - hij doet onder andere bloednames.


U kan ons steeds telefonisch bereiken. Het secretariaat is bemand tussen 8 en 10u30 op 016 22 00 53 - idealiter belt u op die momenten. De belhalfuurtjes waarin de artsen opnemen tussen 8u30 en 9u en tussen 14u en 14u30 voor de bespreking van resultaten blijven behouden.


Twijfelt u of een afspraak nodig is of dat u eventueel kan verder geholpen worden via telefoon? Boek dan een telefonische consultatie in - wij trachten u op het uur van inboeken terug te bellen!


VOOR DRINGENDE GEVALLEN KAN U ONS BEREIKEN TUSSEN 8U EN 19U OP 016 22 00 53.


Aarzel niet ons te contacteren - iedere medische zorg is belangrijk.


Wij zijn er voor u. Bedankt voor uw begrip.
Team Alpe

Naar aanleiding van het pensioen van dr Danielle Grouwels, raden wij aan om bij volgende raadplegingen bij een specialist, uw opgegeven huisarts na te kijken. Gelieve één van de vaste artsen, dr Lieve Deturck of dr Nele Van Pee, op te geven als huisarts, zodat de verslagen correct toekomen.

GRATIS INHAALVACCINATIE TEGEN MAZZELEN


Mazelen wordt vaak aanzien als een typische kinderziekte.

Ten onrechte, want vooral (jong)volwassenen lopen nog risico om de mazelen te krijgen. Wereldwijd, ook binnen Europa, zijn er mazelenuitbraken.

 

Volwassenen geboren vanaf 1970 die geen mazelen hebben doorgemaakt en geen of slechts 1 vaccin gehad hebben, laten zich best vaccineren. Voor hen is het MBR-vaccin (vaccin tegen mazelen-bof-rubella) gratis. 

 

Vrouwen mogen niet gevaccineerd worden als ze zwanger zijn en na vaccinatie worden ze best niet zwanger binnen de eerste maand.


Meer informatie vind je op https://www.laatjevaccineren.be/mazelen
THERAPEUTENTEAM - KLINISCH PSYCHOLOGEN

De Poolster - www.ttdepoolster.be


Voor psychologische begeleiding kan je terecht bij één van onze psychologen.

Meer informatie vind je bij "Zorgverleners".
DIËTISTE


Lisette van Loosdrecht is de diëtiste in onze praktijk.

Meer informatie vind je bij "Zorgverleners".