Huisartsen

Dr. Nele Van Pee

Dr. Lieve Deturck

Dr. Jan Raes

Dr. Toon Smeets, HAIO

GRIEPVACCINATIE: MEER DAN OOIT!!


Wij doen dit jaar opnieuw een extra inspanning om zoveel mensen vlot te vaccineren door de organisatie van griepvaccinatiemomenten.

Op

woensdag 23 november tussen 15u tem 16u (agenda Dr Deturck) 

donderdag 24 november tussen 12u en 13u (agenda Dr Smeets) VOLZET

woensdag 30 november tussen 12u en 13u (agenda Dr Van Pee)

vrijdag 2 december tussen 12u en 13u (agenda Dr Raes)


kan u bij één van onze artsen gratis terecht voor een griepvaccinatie

(in agenda de rode gekleurde raadplegingen)

Hieraan wordt geen consultatie aan verbonden, noch het voorschrijven van medicatie.

Je hebt geen voorschrift nodig om het vaccin te gaan halen bij de apotheek


Sinds 1 april bestaat ons huisartsenteam terug uit vier artsen. Dr. Toon Smeets is haio, HuisArts In Opleiding. Hij zal bij ons zijn laatste opleidingstraject tot huisarts afronden, tot en met 30 september 2023. Daarnaast werkt ook Dr. Jan Raes bij Alpe sinds februari 2022. Hij is afkomstig uit Herent en studeerde in het najaar van 2021 af als huisarts.


Afspraken kan u maximaal zelf online inboeken.

Dr. Lieve Deturck is dagelijks aanwezig, behalve op vrijdag. Haar agenda is echter online beperkt beschikbaar. Voor afspraken bij dr. Lieve Deturck kan u bellen op het secretariaat op 016 22 00 53.

Dr. Nele Van Pee is dagelijks aanwezig, behalve op maandag. Haar agenda is zowel online als telefonisch beschikbaar. Om de dag zelf nog afspraken te kunnen aannemen, komen er 's morgens nog vrije afspraaksloten online bij.

Dr. Jan Raes is afwezig op donderdag - Dr. Toon Smeets op dinsdag.


Op donderdagvoormiddag vertoeft verpleegkundige Luk in onze praktijk - hij doet onder andere bloednames, neemt elektrocardiogrammen en longspirometriemetingen af, geeft uitleg over medicatie,.. Als u één van bovenstaande onderzoeken nodig heeft, gebeurt dit preferentieel bij verpleegkundige Luk. De bespreking nadien gebeurt bij een arts. Afspraken bij hem worden telefonisch ingeboekt.


Afspraken ná 18u dienen ook telefonisch vastgelegd te worden.


Wij vragen om zo veel mogelijk te bellen tijdens de openingsuren van het secretariaat tussen 8u en 10u30. Maaike zal u dan te woord staan.


Wanneer er online geen afspraken meer beschikbaar zijn en u heeft vandaag nog een arts nodig, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij voorzien altijd nog plaats indien nodig.

Wij werken ook met "dagafspraken" - dit zijn online in te boeken afspraken die pas de dag zelf vrijkomen. Dit doen wij om plaats te garanderen voor dringende zaken.


U kan ons dus steeds telefonisch bereiken. Het secretariaat is bemand tussen 8 en 10u30 - idealiter belt u op die momenten. De belhalfuurtjes waarin de artsen opnemen tussen 8u30 en 9u en tussen 14u en 14u30 voor de bespreking van resultaten en vragen blijven behouden.

Twijfelt u of een afspraak nodig is of dat u eventueel kan verder geholpen worden via telefoon? Boek dan een telefonische consultatie in - wij trachten u op het uur van inboeken terug te bellen!


VOOR DRINGENDE GEVALLEN KAN U ONS BEREIKEN TUSSEN 8U EN 18U OP 016 22 00 53.


Aarzel niet ons te contacteren - iedere medische zorg is belangrijk.


Team Alpe

ONDERSTEUNEND TEAM

Maaike

Secretariaat

Aya

Poetshulp

Luk

Verpleegkundige