Online Agenda


Sinds 1 april bestaat ons huisartsenteam terug uit vier artsenDr. Toon Smeets is haio, HuisArts In Opleiding.  Hij zal bij ons zijn laatste opleidingstraject tot huisarts afronden, tot en met 30 september 2023.  Daarnaast werkt ook Dr. Jan Raes bij Alpe sinds februari 2022. Hij is afkomstig uit Herent en studeerde in het najaar van 2021 af als huisarts.


Afspraken kan u maximaal zelf online inboeken. 

Dr. Lieve Deturck is dagelijks aanwezig, behalve op vrijdag. Haar agenda is echter online beperkt beschikbaar. Voor afspraken bij dr. Lieve Deturck kan u bellen op het secretariaat op 016 22 00 35.

Afspraken ná 18u dienen ook telefonisch vastgelegd te worden.

Wij vragen om zo veel mogelijk te bellen tijdens de openingsuren van het secretariaat tussen 8u en 10u30. Maaike zal u dan te woord staan.  

Wanneer er online geen afspraken meer beschikbaar zijn en u heeft vandaag nog een arts nodig, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij voorzien altijd nog plaats indien nodig.

Wij werken ook met "dagafspraken" - dit zijn online in te boeken afspraken die pas de dag zelf vrijkomen. Dit doen wij om plaats te garanderen voor dringende zaken. 


U kan ons dus steeds telefonisch bereiken. Het secretariaat is bemand tussen 8 en 10u30 - idealiter belt u op die momenten. De belhalfuurtjes waarin de artsen opnemen tussen 8u30 en 9u en tussen 14u en 14u30 voor de bespreking van resultaten en vragen blijven behouden.

Twijfelt u of een afspraak nodig is of dat u eventueel kan verder geholpen worden via telefoon? Boek dan een telefonische consultatie in - wij trachten u op het uur van inboeken terug te bellen!


Op donderdagvoormiddag vertoeft verpleegkundige Luk in onze praktijk - hij doet onder andere bloednames, neemt ECG's af, geeft uitleg over medicatie,.. Afspraken bij hem worden door een arts ingeboekt.  




VOOR DRINGENDE GEVALLEN KAN U ONS BEREIKEN TUSSEN 8U EN 19U OP 016 22 00 53.


Aarzel niet ons te contacteren - iedere medische zorg is belangrijk.


Team Alpe





Breng steeds uw identiteitskaart, de kids ID of ISI+ kaart mee op consultatie!

 


Deze agenda is enkel voor patiënten bedoeld. Wij zien geen vertegenwoordigers tenzij op ons eigen verzoek.

Een afspraak duurt 15 minuten en is bedoeld voor één patiënt.  Maak voor elke persoon een aparte afspraak.

Voor sommige onderzoeken, gesprekken, complexe formulieren,... vragen we u om een dubbele afspraak te boeken (zie verder op deze pagina).

 

Elke ochtend komen er extra "dagafspraken" vrij, zodat patiënten met acute problemen steeds de dag zelf kunnen gezien worden.  Indien er géén afspraken meer beschikbaar zijn online en u tóch dringend een arts dient te consulteren, kan u ons steeds telefonisch bereiken voor een afspraak.

Avondraadplegingen na 18u kunnen telefonisch worden aangevraagd.

  

Voor volgende onderzoeken dient u een dubbele afspraak (twee opeenvolgende vakjes) te boeken,

neem contact met ons op bij twijfel:

  • preventieraadpleging
  • gynaecologisch onderzoek
  • zwangerschapsonderzoek
  • zevendedagsonderzoek pasgeborene
  • longfunctietest
  • electrocardiogram
  • rook-stop begeleiding
  • gesprek
  • invullen van formulieren zoals: levensverzekering, schuldsaldo verzekering, aanvraag voor tegemoetkoming voor hulp